Booking/Presse

TUBESNAKES – Johnny Stensletten
Trodlahaugen 101
5412 Stord
E-post: johnny@tubesnakes.com
Tlf.: 909 54 963

Siden bandets første CD ”Tubesnakes” utgitt i 1998 og et utall konserter på klubber og festivaler – samt to turer til USA for plateinnspillinger og konserter – har Tubesnakes markert seg som et av de mer veldrevne og stabile Bluesrock band i Norge. Samtidig har utviklingen av musikken vært formidabel fra den trofaste Bluesen i ’98 via hårete Bluesrock på albumet ”Texas Minded” i 2002 til den Country- og Folk-inspirerte Bluesen innspilt i Nasville i 2004 for selskapet ”Wild Oats Records”.

 

I 2014 kom bandets siste album ut. Dette er Tubesnakes tredje plate og har tittelen Walking. Dette albumet finnes både som cd og på spotify. Låten Rattlesnake fra denne plata finner du også på YouTube med full video!

Tubesnakes er ett band fra Stord i Hordaland som vet hvilken vei de vil. En gjeng engasjerte og seriøse musikere som virkelig brenner for det de driver med. Bandet har delt scene med navn som Omar & The Howlers, Slade, Fabulous Thunderbirds, Gary Moore, Rod Piazza, Deborah Coleman osv… og høstet mye lovord gjennom mange år i Bluesens tjeneste.